lördag 19 maj 2012

Odla din åker - eller ät den direkt

Natüren, ah! Idag har vi grävt och grävt i vår lilla adoptivåker, som vi med tacksamma buganden får låna av tjocka släkten. Eller rättare sagt, mamma och pappa har grävt, snart-femåringen har dragit runt med olika räfsor och "räddat" daggmaskar, och ettåringen har suttit mitt i leråkern och ätit jord. Den sistnämnde kommer nu av allt att döma att få diarré, stelkramp, eller ett immunförsvar som inget kan rå på.

Sen var vi tvungna att åka hem till civilisationen, för det var nån livsviktig fotbollsmatch som inte fick missas. Lite synd, för där ute på tv-fria vischan var det årets första riktiga försommardag, med värme och sol och inte en enda mygga i sikte. Men var gör man inte för UEFA?

Just nu ligger ettåringen fortfarande vaken och ugglar, trots att det är nästan tre timmar efter sängdags för honom. Han har nämligen lyckats med konststycket att ta tre tupplurar idag (bilen till landet, ute på landet och bilen till stan) och är lika pigg som hans nattande pappa är uttråkad. Kanske somnar de båda två där i sängen innan UEFAn är slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar