torsdag 2 februari 2012

Stiligt värre

Ibland köper jag skvallertidningar, de där som mest handlar om amerikanska filmstjärnor. De är nästan alltid likadana, oavsett vad tidningen heter. Alla har de till exempel en "här är ditt liv i kläder"-fotoserie om nån kändis som varit med ett tag.

Och alltid finns det ett par foton från 90-talet med klädval som ser märkliga ut idag. Haha, vad tänkte hon? Jo, det kan jag tala om. Hon tänkte att hon var toksnygg, för på 90-talet var det objektivt sett jättestiligt med små blommiga klänningar och militärkängor med bulliga vita sportsockor i.

Vad som var däremot var fult som stryk på 90-talet, det var det näraliggande 80-talet med sina pastellfärgade Adidasdräkter. Haha, fy så fult, vem skulle väl frivilligt ta på sig nåt sånt igen? Jo, det skulle alla som handlar i en sportaffär 2012. Precis samma pastellfärgade jackor hänger där nu. Det är så man misstänker att Adidas bara hängt upp ett restlager som inte gick åt 1987.

Nå, åtminstone kan man trösta sig med att även om man på sistone råkat halka av banan när det gäller mode så kommer man antagligen att bli trendig igen sisådär 2025. Och då kan man dessutom säga att detta, det är en vintage KappAhl från 2008.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, ja det är intressant det där. Ungdoooomar man ser på stan ibland undrar jag verkligen om de är helt borta och töntigt felklädda, eller om de i själva verket är klädda i senaste trenden... håhåjaja.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tror nog tyvärr att vi har uppnått den där åldern då vi får utgå ifrån att de är trendiga (till skillnad från oss). Fast det kan ju vara fult även om är trendigt...

      Radera